Hej, mit navn er Frederik Uglebjerg og jeg er manden bag Uglemix.

Jeg tilbyder professionel mix, master og indspilning til meget overskuelige priser. Størstedelen af mit arbejde udfører jeg i mit hjemmestudie i hjertet af Aarhus, og så lejer jeg større studielokaler, når der fx skal indspilles trommer. Tag et kig på, hvad jeg tilbyder her.

Jeg arbejder oftest med rock, pop og metal, men er meget åben for at arbejde med enhver genre og stilart, så tøv endelig ikke med at hive fat i mig her og fortælle mig om jeres næste projekt! Tjek min portfolio ud for at høre eksempler på musik, jeg har været involveret i. 

Jeg elsker musik. Simpelthen! Fra de artistiske og kreative aspekter som sangskrivning, komponering og udøvelse til de mere tekniske som indspilning, mix og mastering. Jeg omgiver mig med musik hver eneste dag og det har jeg gjort hele mit liv. For mig, er de kunstneriske og tekniske aspekter af musikken tæt forbundne og forudsætter hinanden i hele den musikalske proces. Dette betyder at jeg altid har artistens vision og udfoldelse af sangens kunstneriske potentiale som største fokus under både indspilning, mix og master. 

Som trommeslager i de tre bands Svartsot, Isbjörg og Situationsfornærmelse har jeg rejst, ikke bare Danmark, men verden rundt og spillet alt fra små spillesteder og barer til store koncertsale og festivaler. Jeg ved hvordan det er at leve og ånde musik og hvor meget meget blod, sved og tårer man som musiker lægger i hvert eneste nummer. Som producer og tekniker ligger der derfor et stort ansvar i, at være tro mod artistens vision og det er utroligt vigtigt for mig, at du som artist føler dig tryg ved at overdrage mig dette ansvar. Derfor tilbyder jeg bl.a. både gratis test-mix og test-master, så I kan høre hvilken retning, jeg kan tage jeres musik I, inden vi forpligter os over for hinanden. Hiv fat i mig her og lad mig høre om jeres næste projekt. 

Comments are closed.