Ydelser

Mix

I mix-processen kombineres flere lydspor og -optagelser til ét enkelt stereospor. Det er en dybt kreativ proces, hvor de enkelte lydspors frekvensgang, lydniveau og generelle "vibe" justeres og optimeres i forhold til sangens samlede udtryk og artistens vision. 

Jeg tilbyder mix til en overkommelig pris, inklusiv ubegrænsede mix-revisioner og et gratis test-mix, så I kan høre hvilken forskel jeg kan gøre ved jeres indspilninger.* Kig endelig forbi mit hjemmestudie i Aarhus til en snak om jeres musik, ønsker og behov. Klik her for at sætte gang i processen! 

Mastering er det sidste step i musikproduktion. Under mastering bliver det overordnede lydniveau hævet og de sidste tonale og dynamiske justeringer foretages for at skabe sammenhæng og kontinuitet mellem de forskellige numre på udgivelsen, samt sikre at lyden er i top uanset hvilke højtalere der lyttes på.

Mastering handler også om at forberede musikken til det endelige format. Jeg tilbyder mastering til flere forskellige formater, såsom streaming, CD'er og vinyler uden merbetaling. Dette inkluderer også ubegrænsede revisioner og et gratis test-master. Så hvis I har et mix, der mangler det sidste touch og et ekstra sæt ører, inden det slippes løs i verden, giv mig endelig et kald.  

Mastering

Indspilning og produktion

I mit hjemmestudie i Aarhus kan jeg husere indspilning af vokal, akustisk guitar, MIDI keys/synth, DI guitar/bas (Direkte input med virtuelle forstærke eller til reamping på et senere tidspunkt), og andre instrumenter som ikke kræver et større setup og lokale. Alt dette i et hjemligt og afslappet miljø. Hvis der skal indspilles trommer, guitarforstærkere, eller måske endda en live-indspilning af hele bandet, lejer jeg et kommercielt studie med plads til- og mulighed for enhver tænkelig indspilning. 

Udover at tilbyde mix, mastering og indspilning har jeg også meget erfaring med at producere og komponere. Hvis du har skrevet et fedt nummer og mangler hjælp til at realisere det med den rette instrumentation og arrangement, så giv mig endelig et kald. Jeg er også en erfaren trommeslager og kan endda tilbyde at spille trommer på dit projekt! 

priser

Mixing: 1.000 kr. pr. sang.

Mastering: 200 kr. pr. sang.

Indspilning/produktion i mit studie: 150 kr. pr. time. En hel dag (8 timer): 1.000 kr.

Indspilning/produktion i et kommercielt studie: en hel dag: 1.500 kr. + 1.000 kr. ekstra for hver tredje påbegyndte dag. 

Priserne ovenfor er vejledende og afhænger af projektets type/genre og størrelse. Hvis I vælger at indspille hele projektet hos mig får I 25% rabat på både mix og mastering. Kontakt mig her for et skræddersyet tilbud. 

*Gratis test-mix: Mixing er en meget kreativ proces og alle mix-teknikere har deres egen unikke lyd og tilgang. Derfor tilbyder jeg at lave et helt mix kvit og frit, så I kan høre om vi er et "match", før vi forpligter os over for hinanden. Hvis I kan lide hvad I hører, så forsætter vi samarbejdet indtil I er 100% tilfredse. Hvis ikke, så beholder I alle jeres penge og finder en anden tekniker. Test-mixet må ikke udgives. 

Comments are closed.